libreria specializzata in arte e architettura
english

email/login

password

ricordami su questo computer

invia


Hai dimenticato la tua password?
inserisci il tuo email/login qui sotto e riceverai la password all'indirizzo indicato.

invia

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Italian Food

Penguin Group

Testo Inglese.
London, 1998; br., cm 13x20.

ISBN: 0-14-027327-1 - EAN13: 9780140273274

Testo in: testo in  inglese  

Peso: 0.42 kg


New cover edition of Elizabeth David's culinary survey of Italy's many regions, with recipes that include Piedmontese cheese fondue, fettuccine with fresh tomato sauce, roasted red peppers, and chicken breasts with ham and cheese. "No one has ever written so knowledgeably, so inspiringly, or so enthusiastically about food" Clarissa Dickson Wright. B/w illus.

COMPRA ANCHE



OFFERTE E PROMOZIONI
€ 15.37 -5%
difficilmente reperibile - NON ordinabile

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci