libreria specializzata in arte e architettura
english

email/login

password

ricordami su questo computer

invia


Hai dimenticato la tua password?
inserisci il tuo email/login qui sotto e riceverai la password all'indirizzo indicato.

invia

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Minnannu, la 'igna e lu 'inu. Cu' unu studiu innant'a lu 'Almintìnu di Gaddhura D.O.C.G.. Nuova ediz

Editrice Taphros

A cura di Aresu E.
Olbia, 2023; br., pp. 104.
(Gallura).

collana: Gallura

ISBN: 88-7432-243-7 - EAN13: 9788874322435

Luoghi: Sardegna

Testo in: testo in  italiano  

Peso: 0 kg


"Sòcu Antonello Mariotti e fòcciu lu sommelier. Còsa 'ó dì esse un sommelier?". Cun chista dummanda, pòsta a cumènciu di lu só' còntu in gaddhurésu -la linga salda di la Gaddhura - l'autóri abbri a manni e a minóri la 'janna di l'ammènti, di li paràuli, di li 'spiriènzi d'una 'ita passata a cunniscì lu mundu, pa' iddhu maraigliósu, di lu 'inu. Da li primmi passi illa 'igna infatt'a a lu minnannu Baltólu, a li mumènti di lu trabaddhu innant'a l'ùa, a li 'studi sigùti pa' pudé fà la pruffissiòni.  Cu' la duùta attinziòni pa' li palticculari di la 'ita di li tèmpi andati, cussì còmu pa' li tanti lati di cunniscì a li tèmpi d'óggji, Mariotti prisènta ancóra li diffarènti galitai d'ùa trattati illi lóchi undi s'è ammannatu, a cumincià da la specialitai - cunnisciuta oramai in tuttu lu mundu - di lu 'Almintìnu di Gaddhura D.O.C.G. "

COMPRA ANCHE



OFFERTE E PROMOZIONI
€ 14.25
€ 15.00 -5%

spedito in 24h


design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci