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OFFERTA DEL GIORNO

Italia Cinquanta moda e design. Nascita di uno stile

Gorizia, Palazzo Attems Petzenstein, 21 marzo - 27 agosto 2023.
A cura di Sgubin Raffaella, Carla Cerutti e Enrico Minio Capucci.
Cornuda, 2023; cartonato, pp. 336, ill. col., cm 20x26.

prezzo di copertina: € 33.00

Italia Cinquanta moda e design. Nascita di uno stile

Costo totale: € 33.00 € 85.00 aggiungi al carrello carrello

Libri compresi nell'offerta:

Italia Cinquanta moda e design. Nascita di uno stile

Gorizia, Palazzo Attems Petzenstein, 21 marzo - 27 agosto 2023.
A cura di Sgubin Raffaella, Carla Cerutti e Enrico Minio Capucci.
Cornuda, 2023; cartonato, pp. 336, ill. col., cm 20x26.

OMAGGIO (prezzo di copertina: € 33.00)

Italia Cinquanta moda e design. Nascita di uno stile

Parodie del design. Scritti critici e polemici

Torino, 2008; br., pp. 94, 8 ill. b/n, cm 12,5x19,5.

OMAGGIO (prezzo di copertina: € 12.00)

Parodie del design. Scritti critici e polemici

Moda e modi. Stile e costume in Italia 1900-1960

Arezzo, Basilica di San Francesco, 24 marzo - 4 novembre 2018.
Roma, 2018; br., pp. 96, ill. col., cm 21,5x21,5.

OMAGGIO (prezzo di copertina: € 25.00)

Moda e modi. Stile e costume in Italia 1900-1960

Gli italiani e la moda. 1860-1960

Stra, Museo Nazionale di Villa Pisani, 8 aprile - 1 novembre 2017.
A cura di Alberto Manodori Sagredo.
Roma, 2017; br., pp. 94, ill. b/n, cm 16x23.

OMAGGIO (prezzo di copertina: € 15.00)

Gli italiani e la moda. 1860-1960

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Do not let food become a stumbling block for the weak

Edizioni Studium

Roma, 2024; br., pp. 464, cm 17x24.

ISBN: 88-382-5474-5 - EAN13: 9788838254741

Testo in: testo in  italiano  

Peso: 0.78 kg


Both the New Testament and other early Christian writings reveal that the first Christians experienced many challenges and difficulties. Dispute over food was one of them. Out of an interest to find out how the Apostle Paul resolved such conflicts and kept ecclesial communion, we embarked on the project of doing a comparative study of two extensive discourses on the issue of food in two of his undisputed epistles, First Corinthians and Romans. A detailed study of Paul's treatment of the disputes in the Christian communities at Corinth and Rome with the literary-rhetorical method and other means, such as the historical-critical and the social-historical methods, reveals that the apostle taught them the same principle of Christian conduct, "Do not let food become a stumbling block for the weak". Paul often intertwines his theo-logy (discourse on God) and ethics (discourse on Christian moral conduct) in resolving specific conflicts. His treatment of the disputes over food shows that his moral instructions are theologically-grounded, christologically-modelled, soteriologically-concerned, eschatologically-referred and ecclessiologically-minded. The Apostle's discernment of the issue in dispute and the principles of Christian conduct that he gave, "to avoid becoming a stumbling block to fellow believers, to be other regarding and self-sacrificing, to strive for mutual edification for the good of the community" are still applicable today.


OFFERTE E PROMOZIONI
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spedito in 24h


design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci

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