libreria specializzata in arte e architettura
english

email/login

password

ricordami su questo computer

invia


Hai dimenticato la tua password?
inserisci il tuo email/login qui sotto e riceverai la password all'indirizzo indicato.

invia

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

[ il Tavoliere ] PIT 1

Claudio Grenzi Editore

Edizione Riservata.
Foggia, 2008; br., pp. 160, 160 ill. col., cm 16,5x23,5.

ISBN: 88-8431-272-8 - EAN13: 9788884312723

Testo in: testo in  italiano  

Peso: 0.52 kg


fotografie di Mimmo Attademo Contents 7. the Olive emblem of the Mediterranean 12. After the Roman Empire 14. Technology and tradition for an age-old industry 21. The cultivation of oil in Puglia 23. ...and in the province of Foggia 24. In the heart of the diet Mediterranean 28. Olive oil and health 29. Starting from childhood 30. The international market and consumers of prized olive oil 32. Types and qualities of Italian olive oils in European Union certifications 33. Protected Designation of Origin in Puglia 34. the Tavoliere uncontaminated beauty 43. the Municipalities of 'Puglia chiana' 44. Protected Denomination of Origin Extra Virgin Olive Oil Dauno DOP 46. Olive oil sub-zones Dauno DOP 48. the Cultivars of the Tavoliere 49. Varieties for olive oil 52. Varieties used as both table and oil olives 57. Table olives 64. Table olives 64. An excellent food 67. Food packaging 73. la Bella di Cerignola 78. Peppe Zullo 81. A world

COMPRA ANCHE



OFFERTE E PROMOZIONI
- NON ordinabile

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci