libreria specializzata in arte e architettura
english

email/login

password

ricordami su questo computer

invia


Hai dimenticato la tua password?
inserisci il tuo email/login qui sotto e riceverai la password all'indirizzo indicato.

invia

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Towards Safe Food: rights, rules, values in the meat value chain

Editoriale Scientifica

A cura di Campanella P.
Napoli, 2024; br., pp. 426.
(Fuori Collana).

collana: Fuori Collana

EAN13: 9791259769961

Testo in: testo in  italiano  

Peso: 0 kg


This volume collects the outcomes of Ali-Menti (https://alimenti. uniurb.it/progetto) an interdisciplinary project aimed at investigating the issue of food security focusing on the meat industry. The book, in the part where it proposes a multi-voiced declination of the con-cept of food security, outlines an unprecedented path on a subject generally treated according to more classical approaches. Moreover, the analysis of the Italian meat supply chain allows to deal with a lot of current questions: from climate change to animal welfare to the health and safety of workers and consumers.

COMPRA ANCHE



OFFERTE E PROMOZIONI
€ 38.00 -5%
difficilmente reperibile - NON ordinabile

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci