art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Cucinare mediterraneo

Alberto Perdisa Editore

Ozzano dell'Emilia, 2004; paperback, pp. XII-180, ill., cm 15,5x20.
(Facile Facile).

series: Facile Facile

ISBN: 88-8372-112-8 - EAN13: 9788883721120

Places: Europe

Languages:  italian text  

Weight: 0.5 kg


Il volume presenta 134 ricette di facile esecuzione per ogni tipo di pasta. Bianca Bosso, piemontese, laureata in lettere, vive, cucina e scrive a Bologna, insegna dietologia presso diverse scuole di cucina.

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
€ 9.02
€ 9.50 -5%

ships in 2/3 weeks


design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci