art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Quell'Ottima Dozzina. Ricettario Breve sul Fagiolo Zolfino e i Suoi Abbinamenti

Settore 8

Edited by Tinacci F.
Translation by Marsili C.
Italian and English Text.
Terranova Bracciolini, 2012; hardback, pp. 64, col. plates, cm 17x24.

series: Il Paiolo

ISBN: 88-904716-6-2 - EAN13: 9788890471667

Languages:  english, italian text   english, italian text  

Weight: 0.23 kg


Dodici magnifiche ricette della tradizione toscana rese uniche dal loro ingrediente principe: il fagiolo zolfino. Qui ne viene delineata la storia e vengono svelati i suoi segreti: le peculiarità organolettiche, la coltivazione ed infine le diverse preparazioni. Con la prefazione di Federico Fazzuoli.

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
€ 9.50
€ 10.00 -5%

ships in 24h


design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci