art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Recipes from Tuscany. Traditional home cooking: yesterday's flavours for today's taste

Demetra Edizioni

Translation by Acosta-Padial V.
Colognola ai Colli, 2017; paperback, pp. 256, ill., cm 20x20.
(Libri di Petroni).

series: Libri di Petroni

ISBN: 88-440-4820-5 - EAN13: 9788844048204

Places: Tuscany

Languages:  italian text  

Weight: 0.79 kg


Un ricettario chiaro, facile e completo per portare in tavola i sapori della tradizione toscana. Ricette sempre provate che garantiscono una sicura riuscita del piatto. Dosi e metodi di cottura in linea con le attuali regole alimentari. Oltre 180 ricette di antipasti, primi piatti, contorni, secondi e dessert.

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
out of print - NOT orderable

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci