art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Tuscans Desserts. Pastries, cakes and sweets. All of the recipes

Demetra Edizioni

Colognola ai Colli, 2005; paperback, pp. 96, ill., cm 17x24.
(Sapori d'Italia).

series: Sapori d'Italia

ISBN: 88-440-3012-8 - EAN13: 9788844030124

Places: Tuscany

Languages:  italian text  

Weight: 0.33 kg


Toscana: sinonimo di arte, piccoli borghi antichi e qualità dei prodotti della terra. In questo territorio, nascono le ricette dei dolci qui proposti: dai biscotti di Prato al panforte senese, dalla schiacciata fiorentina al gattò aretino fino al Buccellato lucchese e alle Roschette livornesi, un itinerario "dolcissimo" attraverso i piaceri della gola.

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
out of print - NOT orderable

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci