art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

ricerca avanzata

Ricette della cucina romana a Pompei e come eseguirle

Libreria Editrice L'Erma di Bretschneider

Nuova edizione riveduta e corretta (prima edizione: 1968).
Roma, 2001; bound, pp. 128, 12 b/w ill., 11 col. plates, cm 21x15.

ISBN: 88-8265-115-0 - EAN13: 9788882651152

Languages:  italian text  

Weight: 0.35 kg

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS

17 ragazze

€ 4.00 (€ 14.00- 71%)

Il banchiere

€ 4.00 (€ 14.00- 71%)

Frutta & Verdura

€ 6.00 (€ 14.00- 57%)

out of print - NOT orderable

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci