art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Manuale del cuoco e del pasticcere di raffinato gusto moderno (rist. anast. 1832-34)

Arnaldo Forni Editore

Riproduzione in facsimile dell'edizione originale (Pesaro, 1832-1834).
Sala Bolognese, 1997; 3 vols., paperback in a case, pp. 690, cm 11,5x16.
(Testi Antichi di Gastronomia ed Enologia. 15).

series: Testi Antichi di Gastronomia ed Enologia

ISBN: 88-271-2417-9 - EAN13: 9788827124178

Languages:  italian text  

Weight: 0.65 kg

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
out of print - NOT orderable

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci