art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Il cuoco piemontese ridotto all'ultimo gusto che insegna a cucinare qualunque sorta di vivande (rist. anast. Milano, 1832)

Arnaldo Forni Editore

Ristampa Anastatica. Milano, 1832.
Sala Bolognese, 2011; paperback, pp. 418, ill., cm 14,5x20,5.
(Testi Antichi di Gastronomia ed Enologia. 5).

series: Testi Antichi di Gastronomia ed Enologia

ISBN: 88-271-2032-7 - EAN13: 9788827120323

Places: Piedmont and Valle d'Aosta

Languages:  italian text  

Weight: 0.56 kg

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
out of print - NOT orderable

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci