art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Pasticceria siciliana

Brancato

San Giovanni La Punta, 2014; clothbound, pp. 96, ill.
(Biesse food. Cucinare passo. passo).

series: Biesse food. Cucinare passo. passo

ISBN: 88-6401-380-6 - EAN13: 9788864013800

Places: Sicily

Languages:  italian text  

Weight: 0.51 kg


Un'ampia ed accurata selezione dei migliori dolci siciliani, vanto dell'isola nel mondo e capaci di esaltare il gusto della tradizione con i sapori di cannella, mandorle, pistacchi...

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
€ 4.74
€ 4.99 -5%

ships in 2/3 weeks


design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci