art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Sushi, maki e sashimi. Con gadget

Demetra Edizioni

Translation by Emeri G.
Colognola ai Colli, 2013; bound, pp. 64, ill., cm 24,5x22.
(Box Golosi).

series: Box Golosi

ISBN: 88-09-78761-7 - EAN13: 9788809787612

Places: Out of Europe

Extra: Oriental Art and Culture

Languages:  italian text  

Weight: 0.49 kg


Ricette e consigli per imparare la nobile arte della cucina giapponese. Un libro semplice e completo che illustra prima di tutto le preparazioni base per realizzare sushi, sashimi, wasabi e surimi, poi presenta una serie di ricette ricche di sapore e condimenti, spiegate step by step.

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
out of print - NOT orderable

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci