art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Tecnologie dell'informazione, consumatori e sistema agro-alimentare

Franco Angeli

Edited by Galizzi G. and Pieri R.
Milano, 1998; paperback, pp. 192.
(Studi di Economia Agroalimentare. Università Cattolica del Sacro Cuore. 19).
(Studi di economia agroalimentare, Smea-Università Cattolica del Sacro Cuore - diretta da Renato Pieri).

series: Studi di Economia Agroalimentare. Università Cattolica del Sacro Cuore

ISBN: 88-464-0810-1 - EAN13: 9788846408105

Languages:  italian text  

Weight: 0.288 kg

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
out of print - NOT orderable

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci