art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Un'isola per nove chef. Interpretazioni contemporanee della cucina tradizionale siciliana

GBM

Edited by Lamonica F.
Messina, 2012; clothbound, pp. 180, ill., cm 17,5x24,5.
(Cammei. 9).

series: Cammei

ISBN: 88-7560-036-8 - EAN13: 9788875600365

Places: Sicily

Languages:  italian text  

Weight: 0.94 kg


Il gusto della Sicilia nei menu di Cristhian Busca, Sandro Cicero, Nuccia, Pina, Nina, Pinuccia, Alberto Rizzo, Claudio Ruta, Andreas Zangerl.

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
€ 22.80
€ 24.00 -5%

ships in 2/3 weeks


design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci