art and architecture bookstore
italiano

email/login

password

remember me on this computer

send


Forgot your password?
Insert your email/login here and receive it at the given email address.

send

chiudi

FB googleplus
ricerca avanzata

Puglia. Guida ai sapori e ai piaceri della regione 2016

Gruppo Editoriale L'Espresso

Edited by Cerasa G.
Illustrations by Ivens K.
Roma, 2015; paperback, pp. 528, ill., cm 24x12.
(La Repubblica. Grandi Guide).

series: La Repubblica. Grandi Guide

ISBN: 88-8371-641-8 - EAN13: 9788883716416

Subject: Travel's Culture

Period: 1960- Contemporary Period

Places: Puglia

Languages:  italian text  

Weight: 0.65 kg


Le eccellenze con 300 novità. 400 ristoranti di Bari, Brindisi, Foggia. Lecce, Taranto, Barletta, Andria, Trani e province. 186 botteghe del gusto; 188 masserie 122 bed & breakfast; 62 location per ricevimenti, agriturlsmi, SPA-Centri benessere, Catering, Produttori di vino, Birrifici Ricette, itinerari d'autore, made in puglia oasi & parchi, ltinerari del gusto.

YOU CAN ALSO BUY



SPECIAL OFFERS AND BESTSELLERS
out of print - NOT orderable

design e realizzazione: Vincent Wolterbeek / analisi e programmazione: Rocco Barisci