Autore: Leonardo Romanelli
Recipes of the Florentine mountain area. Culinary discoveries
Romanelli Leonardo - Aska
english text
Prosciutto. Storia, varietà e assaggi di un alimento da buongustai
Romanelli Leonardo - NARDINI PRESS S.R.L, 1999
italian text
A Hundred tuscan wine makers. The best wines, the best vintners
Romanelli Leonardo - Aida, 2002
italian text
A Hundred tuscan tables. A guide to restaurants, trattorie and fine dining
Romanelli Leonardo - Aida s.r.l.- Sicrea Srl, 2002
italian text
Racconti in Nuce. Storie di Risvegli e Vite Quotidiane
Leonardo Romanelli - Mauro Pagliai Editore, 2017
italian text
Brunello di Montalcino. Uno dei più grandi vini del mondo, straordinario rosso elegante e prezioso
Romanelli Leonardo - NARDINI PRESS S.R.L, 2006
english text
Brunello di Montalcino. Uno dei più grandi vini del mondo, straordinario rosso elegante e prezioso
Romanelli Leonardo - NARDINI PRESS S.R.L, 2006
italian text
Barbera. Gradevole e profumato, secco o amabile, un grande rosso che migliora nel tempo
Romanelli Leonardo - NARDINI PRESS S.R.L, 2000
italian text
top